Om oss


Lindesbergs Handelsträdgård är ett framstående företag inom trädgårdsbranschen, specialiserat på försäljning av blommor, växter, jord, träd, buskar och häckar. Familjen Karaosmanovic grundade företaget den 1 Maj 2013 och har sedan dess varit ledande inom sin bransch.

Med fadern Sead och modern Zemina i spetsen, tillsammans med deras två söner, har Lindesbergs Handelsträdgård kontinuerligt byggt ut sin verksamhet genom att etablera fler växthus och till och med introducera ett unikt kafé för att erbjuda sina kunder en komplett upplevelse.

Företaget riktar sig till både privatpersoner och företagskunder och erbjuder ett brett sortiment av växter och blommor, för att möta alla typer av behov och önskemål. Lindesbergs Handelsträdgård erbjuder även  tjänster inom trädgårdsdesign och -anläggning, där de skapar vackra utomhusmiljöer för både privatkunder och företag.

För att tillhandahålla färska produkter av hög kvalitet, producerar företaget även sina egna blommor och grönsaker som sedan säljs i butiken. Deras noggrant utvalda sortiment och goda omsorg om växterna har gjort dem välkända för sin pålitlighet och kundnöjdhet.

Lindesbergs Handelsträdgård har genom åren erhållit flera priser för sin enastående arbetsinsats och deras fokus på produkternas kvalitet samt det personliga bemötandet gentemot sina kunder. Dessa utmärkelser har cementerat företagets framstående rykte inom branschen.

Företaget strävar ständigt efter att vara i framkant och planerar kontinuerligt framtida utveckling och mål. Genom att ständigt införa nya idéer och innovationer för att möta marknadens behov, strävar de efter att ligga i framkanten inom trädgårdsindustrin och expandera sin verksamhet. Lindesbergs Handelsträdgård är ett företag som är mer än bara en återförsäljare av trädgårdsprodukter - de är en respekterad och älskad del av samhället.